Parfém do praní: otázky a odpovědi

Jaký je rozdíl mezi pracím prostředkem a parfémem do praní?
Prací prostředek je určen pro odstraňování špíny z vašeho prádla, zatímco parfém do praní přidává prádlu příjemnou vůni. Oba produkty se doplňují a používají se společně pro kompletní péči o prádlo.

Je parfém do praní bezpečný pro všechny typy tkanin?
Ano, parfém do praní Nanolab je navržen tak, aby byl bezpečný pro všechny typy tkanin. Vždy se však doporučuje dodržovat pokyny na etiketě ošacení.

Mohu použít parfém do praní u citlivé pokožky?
Naše parfémy do praní jsou vyrobeny s ohledem na citlivou pokožku. Jsou testované a neobsahují žádné agresivní chemikálie. Vždy však doporučujeme před prvním použitím vyzkoušet produkt na malém kousku tkaniny.

Jak mohu použít parfém do praní?
Parfém do praní přidáváte do vaší pračky do přehrady na aviváž - místo aviváže. Běžné dávkování je 5 ml/praní.

Jak dlouho vůně parfému do praní vydrží?
Vůně našeho parfému do praní by měla vydržet až několik týdnů po praní. Skutečná doba však může záviset na typu tkaniny a frekvenci používání oblečení.

Jaký je poměr ceny a hodnoty parfému do praní?
Naše parfémy do praní nabízejí vynikající hodnotu za peníze. I když mohou být o něco dražší než běžné prací prostředky, jejich silnější a trvalejší vůně znamená, že potřebujete používat méně produktu za praní.

Jaké vůně parfémů do praní nabízíte?
Nabízíme širokou škálu vůní, od svěžích a květinových až po dětské Pure Baby. Můžete si vybrat podle svého vkusu a proměnit své praní v skutečný zážitek. Doporučujeme vyzkoušet sadu testerů.

Zdravím vás, Jarka z Nanolabu
 

Nejčtenější blogové příspěvky

 

Mohlo by se vám hodit