Solvina vs. Přírodní mycí pasta

V době, kdy jsou drogerie zaplaveny nejrůznějšími mycími prostředky osobní hygieny, stojíme často před rozhodnutím, který produkt si vybrat. V tomto příspěvku se věnujeme porovnávání dvou produktů určených k mytí rukou: Přírodní mycí pasty a Solviny.

Představte si následující situaci. Po práci na zahradě jsou vaše ruce špinavé, pokryté prachem a hlínou. Jdete k umyvadlu a máte na výběr dvě možnosti. Vlevo stojí kelímek s Přírodní mycí pastou od Nanolabu, jejíž hlavní složkou je jedlá soda. Vpravo je pak kelímek s tradiční Solvinou. Oba produkty slibují čisté a svěží ruce. Ale jaké jsou mezi nimi vlastně rozdíly?

Přírodní mycí pasta je vyráběná na bázi jedlé sody, oblíbeného a mnohostranného pomocníka v domácnosti. Soda bicarbona (jedlá soda) je známá svými čistícími schopnostmi. Dokáže rozpustit nečistoty a odstranit nežádoucí pachy. Je dobrou volbou pro citlivou pokožku, jelikož neobsahuje žádné chemické přísady. Přírodní mycí pasta navíc obsahuje esenciální oleje pro příjemnou vůni a dodatečnou péči o pokožku.

Na druhé straně máme Solvinu. Tento produkt je na trhu již řadu let a těší se velké oblibě. Solvina se skládá z anionických tenzidů, které tvoří až 15% jejího složení. Tyto látky dokáží účinně rozpustit tuky a oleje. Solvina je silným čistícím prostředkem, který dokáže odstranit i velmi odolné nečistoty.

Ale co znamená toto všechno pro vás, když stojíte u umyvadla se špinavými rukami? Oba produkty vám zajistí čisté ruce, ale záleží na tom, co od čisticího prostředku očekáváte. Pokud hledáte přírodní alternativu, která je šetrná k pokožce a životnímu prostředí, jistě oceníte Přírodní mycí pastu od Nanolabu. Pokud však potřebujete rychle a efektivně odstranit těžké nečistoty, může pro vás být lepší volbou Solvina.

Přestože oba produkty mají své přednosti a slabiny, je důležité si uvědomit, že výběr mycího prostředku na znečištěné ruce je individuální záležitost. Každý máme jiné potřeby a preference. Někdo upřednostňuje přírodní složení, jiný zase silný čistící účinek. Ať už je vaším favoritem jakýkoliv z těchto produktů, důležité je, že si myjeme ruce a dbáme na jejich čistotu. Protože jak známo, čistota je základem zdraví.


Zdravím vás, Jarka z Nanolabu
 

Mohlo by se vám hodit